HTML

Mtg draft és commander

Friss topikok

Címkék

8-4 (1) ajándék (1) Born of the Gods (4) by Marci (2) cfb (1) commander (6) crazy (2) cube (9) decklist (3) DGR (1) Dimir (1) draf (1) draft (36) Dragons of Tarkir (1) fake (2) From the Vault (2) Gatecrash (5) gondol (3) GW (2) győzelem (2) hajrá (1) Hour of Devastation (1) HUN (1) idézet (1) innen-onnan (8) Journey into Nyx (1) kép (1) képek (1) Khans of Tarkir (5) kombó (1) köszi (1) kudarc (3) limited resources (2) LOL (2) m14 (2) M15 (6) magyarok (1) merieke (3) MM2015 (1) mtgo (30) multi (3) napilap (4) nemmagic (1) offline (1) Orzhov (1) pénzügy (3) prerelease (2) ptq (1) pv (1) Return to Ravnica (12) ripo (1) riport (10) sealed (3) Shards of Alara (2) spike (1) spoiler (2) Theros (11) Top8 (2) trefa (3) URG (1) vélemény (1) verseny (3) video (2) videó (1) Címkefelhő

Napilap #3 - Deathrite Shaman

2013.01.07. 21:27 Adhemar

A mai lap egyáltalán nem casual, hanem a standard és a modern csataterek után, most éppen a legacyt hódítja meg Denverben. Az értékeléséhez nem is vagyok elég felkészült, inkább azért írok róla, mert annyira szellemes leírását hallottam a Limited Resourcesben: "Az első egy manás planeswalker".

És valóban, három képessége van, amelyek a planeswalkerekhez hasonló sokoldalúságot nyújtanak neki, és a síkjárókhoz hasonlóan ezekből körönként csak egyet használhat. A képességei alig gyengébbek, mint némely planeswalkernek, mivel járulékos hatásként szétzilálja az ellenfél graveyardját, amivel egész deckeket dönthet romba. Lényként sebezhetőbb, mint a 'walkerek, de azért előnyös tulajdonságai is vannak:

  • képes támadni, amihez önmagában gyenge, de bármelyik karddal már ütőképes;
  • elf, így jól illeszkedik az egyik legerősebb kombó/aggró deckbe;
  • zöld, így a Natural Orderrel Progenitusra cserélhető.

És mivel csak egy mana, így tényleg minden formátumon játszható.

A második RTR drafton nyitottam egyet, de sajnos nem tartottam meg, holott így sem értem el valami fényes eredményt. Nem érzem, hogy melyik ritkák érhetnek sokat, de nem is csoda, hiszen sosem játszom constructedot.

Szólj hozzá!

Címkék: napilap Return to Ravnica

A bejegyzés trackback címe:

https://casualmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr375002300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása