HTML

Mtg draft és commander

Friss topikok

Címkék

8-4 (1) ajándék (1) Born of the Gods (4) by Marci (2) cfb (1) commander (6) crazy (2) cube (9) decklist (3) DGR (1) Dimir (1) draf (1) draft (36) Dragons of Tarkir (1) fake (2) From the Vault (2) Gatecrash (5) gondol (3) GW (2) győzelem (2) hajrá (1) Hour of Devastation (1) HUN (1) idézet (1) innen-onnan (8) Journey into Nyx (1) kép (1) képek (1) Khans of Tarkir (5) kombó (1) köszi (1) kudarc (3) limited resources (2) LOL (2) m14 (2) M15 (6) magyarok (1) merieke (3) MM2015 (1) mtgo (30) multi (3) napilap (4) nemmagic (1) offline (1) Orzhov (1) pénzügy (3) prerelease (2) ptq (1) pv (1) Return to Ravnica (12) ripo (1) riport (10) sealed (3) Shards of Alara (2) spike (1) spoiler (2) Theros (11) Top8 (2) trefa (3) URG (1) vélemény (1) verseny (3) video (2) videó (1) Címkefelhő

M15 BG graveyard recursion - mókás deck, rossz élmény

2014.09.08. 22:59 Adhemar

Nem is akartam ma játszani, de valahogy mégis megtörtént. Ha már így, akkor kipróbáltam a BG selfmill decket, amelyről annyi jót olvastam. Sok szükséges lapot megkaptam hozzá, de fájó volt a deathtouchos lények hiánya, és csak egy jutott a kulcslapból, a Satyr Wayfinderből. A recursion rész megfelelő volt: Restock, Gravedigger, Endless Obedience. Két lapot volt igazán érdemes visszahozni, az Ancien Silverbacket és a Scuttling Doom Engine-t. Ha minden felpörgött, akkor erősnek számított az Undergrowth Scavenger is.

A deck azonban csak az első meccsen működött, és akkor is kikaptam 1-2-re egy teljesen közepes WG paklitól. Igazából közepes sem volt. Sajnos a flyere ellen nem húztam fel egyik pókomat sem, és mindkét nagy lényemet exileba küldte (ehhez azért mák is kellett). A hab a tortán az volt, mikor Congregate-tel 30-at gyógyult - pedig halálos lett volna a következő támadásom.

A második forduló ellenfelem 10 perc alatt nem bukkant fel, így én kaptam a győzelmet.

A harmadik fordulóban egy villámgyors WR pakli ellen előbb 9 manát, majd kettőt húztam. "Good game".

Összességében tehát egyetlen érdemi meccset játszottam, ami igen szórakoztató volt. Nehéz elképzelni, hogy ezzel a paklival kifogyjon a kezünkből a lap. Másfelől viszont lassan indul be, ezért fontos, hogy legyenek olcsó lényeink, leginkább a két deathtouchos kis creature. Továbbá érdemes valamilyen módot találni, hogy tramplet adjunk a lényeknek (pl a zöld Paragon elég kézenfelvő), különben sok időbe telik míg átverekszik magukat a tokeneken.

Legközelebb képet is beszúrok, de addig nem láthatom a paklimat, amíg ki nem lépek a draftból, és addig nem léphetek ki a draftból, amíg a többi meccs be nem fejeződik, mert az dropnak számítana és elveszíteném a nyereményemet, az egyetlen, szánalmas kis m15 boostert. Újabb érthetetlen és nevetséges hiba az MTGO-tól.

Már 15 perce várok, hogy befejeződjön egy olyan meccs, amelytől egyáltalán nem függ a nyereményem.

Szólj hozzá!

Címkék: draft mtgo M15

A bejegyzés trackback címe:

https://casualmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr976682023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása