HTML

Mtg draft és commander

Friss topikok

Címkék

8-4 (1) ajándék (1) Born of the Gods (4) by Marci (2) cfb (1) commander (6) crazy (2) cube (9) decklist (3) DGR (1) Dimir (1) draf (1) draft (36) Dragons of Tarkir (1) fake (2) From the Vault (2) Gatecrash (5) gondol (3) GW (2) győzelem (2) hajrá (1) Hour of Devastation (1) HUN (1) idézet (1) innen-onnan (8) Journey into Nyx (1) kép (1) képek (1) Khans of Tarkir (5) kombó (1) köszi (1) kudarc (3) limited resources (2) LOL (2) m14 (2) M15 (6) magyarok (1) merieke (3) MM2015 (1) mtgo (30) multi (3) napilap (4) nemmagic (1) offline (1) Orzhov (1) pénzügy (3) prerelease (2) ptq (1) pv (1) Return to Ravnica (12) ripo (1) riport (10) sealed (3) Shards of Alara (2) spike (1) spoiler (2) Theros (11) Top8 (2) trefa (3) URG (1) vélemény (1) verseny (3) video (2) videó (1) Címkefelhő

Győztes online DGR swiss draft

2013.09.15. 20:27 Adhemar

Sikerült megint nyerni egy svájci rendszerű draftot, de két dolog bosszant:

1) még így sem nyertem vissza a nevezés teljes árát

2) ha menet közben nem csinálok képernyőmentést, akkor nem lehet megnézni a decket.

A decklista helyett csak néhány részlet: Rakdos (4 unleash lap), Orzhov (2 extort), Boros (0 battalion). Három ritka erősítette a decket, amelyből Exava és Hellsted felbukkant, a fehér Primordial sajnos nem. Azaz a döntő utolsó játékában megjelent volna, de mikor a Hellsted a stackre került az ellenfél feladta. Pedig még egy Explosive Impact is volt a kezemben. Still had all theeese :) A VIP a Haazda Snare Squad volt, mert nemcsak megállít egy unleashed Splatter Thugot, de támadásban is rengeteget segít, mindössze 3 manáért. Szerencsém is volt természetesen, mert ritkán érzem ennyire, hogy nyitva vannak a színeim (bár Boros lapok mégsem jöttek), és az első két körben kisebb-nagyobb manaproblémában is szenvedtek az ellenfeleim. Én viszont a túlságosan kevés, mindössze 3 fixálásom ellenére, minden lapom ki tudtam játszani. Ráadásul a manafixálások közül semmi mást nem húztam fel a torna alatt, mint az egyetlen Boros Guildgatemet - a két artifactot egyáltalán nem.

UPDATE:Ha már győzött, akkor megérdemli a pakli, hogy megörökítsem a deckbox-on. Vicces benne a Selesnya Sentry, ami igazán csak jobb híján került a pakliba. A Scorchwalker kicsit jobb, mert nagyobbat üt :) De nem sokkal. A többi lap rendben van, így együtt pedig egészen ütős volt. A Kingpin's Pet és a Keening Apparition soha nem került a kezembe, míg a Squad szinte minden játékban - hát ez inkább csak nekem érdekes.

Szólj hozzá!

Címkék: draft Return to Ravnica mtgo

A bejegyzés trackback címe:

https://casualmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr185515837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása