HTML

Mtg draft és commander

Friss topikok

Címkék

8-4 (1) ajándék (1) Born of the Gods (4) by Marci (2) cfb (1) commander (6) crazy (2) cube (9) decklist (3) DGR (1) Dimir (1) draf (1) draft (36) Dragons of Tarkir (1) fake (2) From the Vault (2) Gatecrash (5) gondol (3) GW (2) győzelem (2) hajrá (1) Hour of Devastation (1) HUN (1) idézet (1) innen-onnan (8) Journey into Nyx (1) kép (1) képek (1) Khans of Tarkir (5) kombó (1) köszi (1) kudarc (3) limited resources (2) LOL (2) m14 (2) M15 (6) magyarok (1) merieke (3) MM2015 (1) mtgo (30) multi (3) napilap (4) nemmagic (1) offline (1) Orzhov (1) pénzügy (3) prerelease (2) ptq (1) pv (1) Return to Ravnica (12) ripo (1) riport (10) sealed (3) Shards of Alara (2) spike (1) spoiler (2) Theros (11) Top8 (2) trefa (3) URG (1) vélemény (1) verseny (3) video (2) videó (1) Címkefelhő

Második hely online swiss DGR drafton

2013.08.25. 14:11 Adhemar

Ezúttal második helyet értem el a DGR swiss drafton, a döntőben szoros meccsen az idő lejárta miatt kaptam ki. Meg kell tanulnom kicsit jobban és sokkal gyorsabban játszanom. Egy félrekattintás is nehezítette a dolgomat, ami miatt egy kört csúsztam - ennek látszólag kisebb jelentősége van a tizedik kör után, de mégis volt.

A deck négyszínű junknak nevezhető. Ez nem az első alkalom, mikor az átlagosnál gyengébbnek éreztem az elém kerülő boostereket. A legerősebb lapokat válogattam össze és minél több Gate-t, így nem volt sok problémám a manával. Játszottam a "híres" Nivix Cyclops - Ruric Thar anti-combóval. Sajnos gatekeeperek nem jutottak, de így is szórakoztatóra sikerült a deck. Az utolsó támadásomat szépen kezelte az ellenfél, Ruric Thart Trostani Judgementtel exileba küldte, a Teleportalt pedig Dimir Charmmal counterelte. Így is döntetlenre állt a board (jó, nekem talán kevésbé előnyösen), de az idő lejárta miatt veszítettem. A legerősebb lap a deckjében egészen meglepő módon a Hold the Gates volt. Nem nagyon lehetett áttörni a +0/+2-es védelmen, igaz, átütő ereje neki sem volt.

Egy Watery Grave révén sikerült majdnem nullszaldósra hoznom a draftot, így az utolsó három játékom együtt sem került 4 tixnél többe. Valószínűleg nem fogok majd ilyen sűrűn játszani, de tegnap minden körülmény adott volt, és élő magicre nem gyakran kerül sor mostanában.

Nagy hiba az MTGO-ban, hogy utólag nem lehet megnézni a paklit (és a draftot visszajátszani), így csak a meccsekről tudok beszúrni képet. Az utolsó (ezúttal sikertelen) támadás előtt a döntőben (figyeljünk az órára):

201310824.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: draft Return to Ravnica mtgo

A bejegyzés trackback címe:

https://casualmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr595476274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása