HTML

Mtg draft és commander

Friss topikok

Címkék

8-4 (1) ajándék (1) Born of the Gods (4) by Marci (2) cfb (1) commander (6) crazy (2) cube (9) decklist (3) DGR (1) Dimir (1) draf (1) draft (36) Dragons of Tarkir (1) fake (2) From the Vault (2) Gatecrash (5) gondol (3) GW (2) győzelem (2) hajrá (1) Hour of Devastation (1) HUN (1) idézet (1) innen-onnan (8) Journey into Nyx (1) kép (1) képek (1) Khans of Tarkir (5) kombó (1) köszi (1) kudarc (3) limited resources (2) LOL (2) m14 (2) M15 (6) magyarok (1) merieke (3) MM2015 (1) mtgo (30) multi (3) napilap (4) nemmagic (1) offline (1) Orzhov (1) pénzügy (3) prerelease (2) ptq (1) pv (1) Return to Ravnica (12) ripo (1) riport (10) sealed (3) Shards of Alara (2) spike (1) spoiler (2) Theros (11) Top8 (2) trefa (3) URG (1) vélemény (1) verseny (3) video (2) videó (1) Címkefelhő

Hour of Devastation prerelease

2017.07.08. 23:11 Adhemar

Helyszín: Sárkánytűz.
Hőmérséklet: 40 fok.
Létszám: 54 fő.
Emberszag: előbbiekkel arányos.
Levegő: nincs.
Bontás: elég jó, R kiemelkedik, G gyenge, többi játszható.
Érték: van (prefoil Nimble Obstructionist, Aven Mindcensor Invocation, Samut pw)
Ja utóbbi mégsem érték.
Deck: UR tempo. Eleinte inkább aggro, végére kicsit kontrollosra sideoltam.
online:: https://deckbox.org/sets/1747031
Eredmény: 4-1-1, az utolsó fordulóban megegyezéses x.
LOL mirror meccsem: nem volt
Top 8: nem játszottuk le.
Nyeremény: 12 booster.
Értékelés: fasza volt

A leginkább érdekes talán az, hogy mely lapok maradtak a sideban. A terv pontosan ugyanaz , mint a legutóbbi AKH drafton: UR aggro lényekkel és spellekkel pont bevinni 20 sebet mielőtt nagyobb lényekkel stabilizálna az ellen. Ehhez a Chaos Maw, bármennyire is erős, de sehogyan nem illett. Úgy gondoltam, hogy vagy nem tudom kijátszani, mert drága, vagy tőlem több lényt takarít le, mint a túloldalról, ahol bármilyen nagy zöld dög túlélheti. Így őt kihagytam.

Ezzel szemben a Sweltering Sunt azzal a megfontolással tettem be, hogy segíthet, ha az ellenfél éppen sikeresebben épült ki, mint én, illetve ha nincs rá szükség, akkor húzhatok helyette mást.

Eleinte 0 counterspellel játszottam, de a magasabb asztaloknál egyre erősebb lényekkel kellett farkasszemet néznem.

Wildfire Elemental ezzel szemben sokáig a pakliban volt, de végig harmatgyengén muzsikált. Még ha kettőt is castoltam általa, akkor sem éreztem, hogy különösebben jól jártam.

Izgalmas kérdés még Samut. Az első 3 fordulóban besplasheltem a Sheltered Thicket és még egy zöld föld révén, de nem illett a koncepcióba sem, valamint egyetlen fixálással nem is érte meg  a színhalál kockázatát.

Az új lapok közül a Sand Strangler természetesen szuper, a Eternal of Harsh Truths és Gilded Cerodon elég jó, a Burning-Fist Minotaur OK (ez csökkenő sorrend akart lenni). A vörös kezelések mind prémiumok

A legnagyobb meccsem az 5. forduló döntő játéka volt, de nem tudom írásban visszaadni. Mindenesetre egy Majestic Myriarchot és egy Mirage Mirrort kellett kezelnem Unsummon szintű lapokkal.

Szólj hozzá!

Címkék: prerelease Top8 Hour of Devastation

A bejegyzés trackback címe:

https://casualmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr6912649901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása