HTML

Mtg draft és commander

Friss topikok

Címkék

8-4 (1) ajándék (1) Born of the Gods (4) by Marci (2) cfb (1) commander (6) crazy (2) cube (9) decklist (3) DGR (1) Dimir (1) draf (1) draft (36) Dragons of Tarkir (1) fake (2) From the Vault (2) Gatecrash (5) gondol (3) GW (2) győzelem (2) hajrá (1) Hour of Devastation (1) HUN (1) idézet (1) innen-onnan (8) Journey into Nyx (1) kép (1) képek (1) Khans of Tarkir (5) kombó (1) köszi (1) kudarc (3) limited resources (2) LOL (2) m14 (2) M15 (6) magyarok (1) merieke (3) MM2015 (1) mtgo (30) multi (3) napilap (4) nemmagic (1) offline (1) Orzhov (1) pénzügy (3) prerelease (2) ptq (1) pv (1) Return to Ravnica (12) ripo (1) riport (10) sealed (3) Shards of Alara (2) spike (1) spoiler (2) Theros (11) Top8 (2) trefa (3) URG (1) vélemény (1) verseny (3) video (2) videó (1) Címkefelhő

Az első MTGO cube draft videóm

2013.01.02. 00:25 Adhemar

Sikerült felvennem, dekódolnom és feltöltenem a youtube-ra az első MTGO cube draftomat. Csak éppen nyernem nem sikerült egyet sem draft során, igaz, a harmadik fordulós ellenfelem dropppolt. Mindez nem meglepetés, és talán ennek ellenére is érdemes megnézni a draftot, mert elég jól sikerült egy kék kombó deck néhány alkatrészét összeszednem, csak sajnos nem mindegyiket. De nem a lapok hiánya okozott gondot, hanem hogy magam sem tudtam, milyen deckre törekszem, és hogyan kell kinéznie egy győzni képes cube decknek. Visszanézve a drafot, látom a hibákat, amelyek azt eredményezték, hogy a meccseken szinte teljesen esélytelen voltam.

A draftolást bemutató videók elérhetősége:

Az első booster, a második és a harmadik (a pakliépítés első felével).

Utólag úgy tűnik, hogy az első packból ki kellett volna vennem a Wrath of Godot (Frost Titan helyett), a Supreme Vedictet (Vedalken Shackles helyett, habár akkor még szinte monoU voltam) és a Wall of Oment (Emeria Angel helyett), hogy legyen időm a piszkos kis trükkjeimet kijátszani később.

A második boosternél utólag sem tudom, hogy mit lehetett volna jobban csinálni. Talán csak egy egyszerűbb deckre kellett volna törekedni.

A harmadik pack második boosterét egy az egyben elfogadtam volna - utólag sincs fogalmam sem, hogy mit kellett volna kivennem.

mtgo draft legdurvább booster.jpg

A meccseket majd később töltöm fel. Nem volt bennük sok örömöm.

1 komment

Címkék: draft video cube mtgo

A bejegyzés trackback címe:

https://casualmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr424991318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dimirduck 2013.01.02. 07:25:24

sztem a show and tell-t nem kellett volna kivenni (helyette esetleg ratchet bomb - az artifact deckbe mindenképpen), vagy ha igen, akkor elmenni reanimátorba, mert az azzal működik igazán. nadehát utólag és kibicnek semmi se drága. szuper a videótartalom, és király, hogy végig beszélsz hozzá!
süti beállítások módosítása